קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

אוסובוקו

אוסובוקו
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עגבניות sugocasa, עצם שוק עגל, יין, חמאה. דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
משרים את פורצ ' יני לפחות 15 דקות במים רותחים 200ml/7fl עוז. אל תסיר את הממברנה שמחזיקה את העגל יחד,אבל תחתוך כל שומן או גושים. אבק שני הצדדים של הבשר עם קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת flameproof גדולה מאוד או תבשיל על חום בינוני גבוה. כאשר רוחש מפסיק, לשים את העגל ומטגנים את הפרוסות במשך 2-3 דקות בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
החלף את המחבת על חום נמוך עד בינוני וקצה בגזר וסלרי. מטגנים בעדינות במשך 5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט, ואז מעלים את החום ויוצקים ביין. בועה היין בזעם במשך 2 דקות, ואז להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
דגים פורצ ' יני ריכך מתוך הנוזל השרייה, לסחוט את הלחות עודפת ושומר אותו. קוצצים את פורצ ' יני בערך ולהוסיף למחבת סאוט, יחד עם הנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את sugocasa או passata ואת המניה, ואז מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
שים את העגל בחזרה למחבת בשכבה אחת, לכסות ולהביא לרתיחה. מיד להפחית את החום ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות, הפיכת פרוסות העגל באמצע הדרך, עד הבשר רך מאוד. הנוזל צריך להפחית לרוטב סמיך, אבל אם זה עדיין דק לאחר 1 -1 שעות, חצי להסיר את המכסה כדי לאפשר אידוי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים עם תבואה "ריזוטו" (ראה קישור, נכון).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה