קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

אוסובוקו

אוסובוקו
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עגבניות sugocasa, עצם שוק עגל, יין, חמאה. דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
משרים את פורצ ' יני לפחות 15 דקות במים רותחים 200ml/7fl עוז. אל תסיר את הממברנה שמחזיקה את העגל יחד,אבל תחתוך כל שומן או גושים. אבק שני הצדדים של הבשר עם קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת flameproof גדולה מאוד או תבשיל על חום בינוני גבוה. כאשר רוחש מפסיק, לשים את העגל ומטגנים את הפרוסות במשך 2-3 דקות בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
החלף את המחבת על חום נמוך עד בינוני וקצה בגזר וסלרי. מטגנים בעדינות במשך 5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט, ואז מעלים את החום ויוצקים ביין. בועה היין בזעם במשך 2 דקות, ואז להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
דגים פורצ ' יני ריכך מתוך הנוזל השרייה, לסחוט את הלחות עודפת ושומר אותו. קוצצים את פורצ ' יני בערך ולהוסיף למחבת סאוט, יחד עם הנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את sugocasa או passata ואת המניה, ואז מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
שים את העגל בחזרה למחבת בשכבה אחת, לכסות ולהביא לרתיחה. מיד להפחית את החום ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות, הפיכת פרוסות העגל באמצע הדרך, עד הבשר רך מאוד. הנוזל צריך להפחית לרוטב סמיך, אבל אם זה עדיין דק לאחר 1 -1 שעות, חצי להסיר את המכסה כדי לאפשר אידוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם תבואה "ריזוטו" (ראה קישור, נכון).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה