אוסובוקו.
צריך מנה עיקרית ללא חלב? אוסובוקו יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 549 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, יין, צלעות עגל במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו..
הוראות
השתמש בחוט מטבח כדי לקשור את שוקי העגל סביב ההיקף ומתבלים במלח ופלפל. לדלות אותם בקמח ולנער של כל עודף.
מחממים מחבת גדולה עם 3 כפות שמן זית על חום גבוה.
מוסיפים את השוקיים המשוריינים והחומים משני הצדדים, כ -4 דקות לכל צד.
שלב לפת, סלרי, גזר, בצל פנינה, ועגבניות בתחתית תנור איטי 5 ליטר שחומם מראש.
מניחים שוקי עגל על גבי ירקות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את ציר העוף, היין האדום והתיבול האיטלקי.
יוצקים לתוך סיר איטי מעל שוקי עגל.
מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
מסננים ולהסיר את השומן מנוזל הבישול.