אופה בטטה
בטטה לאפות לוקח סביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 350 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. מתכונים דומים: סמוקי בטטה מחית תפוחי אדמה אופים, סמוקי בטטה מחית תפוחי אדמה אופים, ו אופים בטטה מתוקה ומתובלת.
הוראות
מכניסים בטטות לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים רק 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מועכים תפוחי אדמה עם חמאה.
מוסיפים את המרמלדה, מיץ התפוזים, הסוכר החום, המלח והג ' ינג ' ר.
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. זורקים פירורי עוגיות עם חמאה; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות או עד להשחמה.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.