אופה בטטה
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך סוכר, מרשמלו, אגוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סמוקי בטטה מחית תפוחי אדמה אופים, סמוקי בטטה מחית תפוחי אדמה אופים, ו אופים בטטה מתוקה ומתובלת.
הוראות
מניחים בטטות ומספיק מים לכיסוי בסיר גדול או בתנור הולנדי. מכסים ומבשלים 25-35 דקות או רק עד שהם רכים.
מסננים; מצננים מעט וקולפים. בקערה גדולה, מחית תפוחי אדמה. מערבבים פנימה חמאה, סוכר וצימוקים.
מניחים ב -2 קו-טי. תבנית אפייה; מפזרים אגוזים ומרשמלו.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות או עד שהם מחוממים ומרשמלו מתחילים להשחים.