אופה טונה שוויצרית
אפיית טונה שוויצרית דורשת בסביבה 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 922 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם טונה, אטריות ביצים, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 60%. מתכונים דומים: טונה שוויצרי להמיס, טונה שוויצרית נמסה, ו אופים ברוקולי שוויצרי.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את האטריות, הגבינה, המיונז והטונה.
מפזרים 1/2 כוס פירורי לחם לתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מורחים תערובת אטריות על פירורים.
מפזרים את הפירורים הנותרים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 18-22 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת של ורדים ווניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.