אופים את הספר: Palmiers קרמל הל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לאפות את הספר: Palmiers קרמל הל. מתאים ל-48 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, הל טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Palmiers קרמל מזוגג הל, Cook the Book: Saffron-Cardam Macaroons, ו לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום.
הוראות
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערת המיקסר. באמצעות הקובץ המצורף ההנעה, לערבב בקצרה כדי להפיץ את החומרים.
חותכים כל מקל של חמאה ל 8 חתיכות ולהוסיף אותם לקערה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד שרוב התערובת דומה פירורי לחם גס מאוד עם כמה חתיכות גדולות יותר של חמאה בגודל של אגוזי לוז.
חותכים את גבינת שמנת לקוביות 1 אינץ ולהוסיף אותם לקערה.
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד התערובת היא לחה ושאגי מחפש ומחזיק יחד כאשר לחוץ עם האצבעות, 30 עד 60 שניות. לזרוק את הבצק על משטח העבודה, גירוד הקערה. ללוש שתיים או שלוש פעמים לשלב כל חתיכות רופפות. צריך להיות פסים גדולים של גבינת שמנת.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון ודופק כמה פעמים כדי לערבב.
חותכים את החמאה לקוביות 3/4 אינץ ' ומוסיפים לתערובת הקמח. דופק עד חתיכות חמאה טווח בגודל מפירורי לחם גס כדי אגוזי לוז.
חותכים את גבינת שמנת לקוביות 1 אינץ ' ולהוסיף לתערובת. דופק עד הבצק נראה לח ושעיר ומחזיק יחד כאשר לחוץ עם האצבעות. לזרוק את הבצק על משטח העבודה, גירוד הקערה. ללוש שתיים או שלוש פעמים לשלב כל חתיכות רופפות. צריך להיות פסים גדולים של גבינת שמנת.
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות ולעצב כל אחד לקציצה מלבנית 4 על 5 אינץ 'בעובי של 1 אינץ'. לעטוף ולקרר את הבצק עד המשרד, לפחות 2 שעות ועד 3 ימים.
הסר את הבצק מהמקרר. במידת הצורך, לתת את הבצק לשבת בטמפרטורת החדר עד גמיש מספיק כדי לגלגל, אבל לא רך מדי.
להעביר 2 כפות של התערובת לכוס קטנה ומערבבים היטב עם המלח. תניח בצד. מחלקים את הסוכר הל שנותר שווה בין 2 קערות; תוכלו להשתמש בקערה אחת עבור כל פיסת בצק שאתה מגלגל החוצה.
מפזרים את משטח העבודה בנדיבות עם כמה סוכר הל מאחד הקערות. הגדר 1 חתיכת בצק על פני השטח מסוכר ומפזרים אותו עם סוכר הל יותר. להפוך את הבצק לעתים קרובות resugar זה ואת משטח העבודה באופן חופשי כמו שאתה מגלגל את הבצק לתוך מלבן 24-by-8-inch כי 's פחות מ 1/8 אינץ' עבה. השתמש בסוכר הל בנדיבות כדי למנוע דבק וכדי להבטיח כי העוגיות יהיה caramelize כראוי בתנור. לקצץ את הקצוות של המלבן באופן שווה.
סמן את מרכז הבצק עם הזחה קטנה. החל בקצה אחד קצר, לקפל על 2 1/2 אינץ ' של בצק כמעט שליש המרחק אל הסימן המרכזי. מבלי למתוח או למשוך, באופן רופף לקפל את הבצק מעל פעמיים נוספות, משאיר שטח 1/4 אינץ ' מצומצם על הסימן המרכזי. כמו כן, מקפלים את הקצה השני של הבצק לכיוון המרכז 3 פעמים, משאירים חלל קטן במרכז. הבצק צריך עכשיו להידמות ספר פתוח גבוה וצר. מקפלים צד אחד של הבצק על הצד השני, כאילו סוגרים את הספר. אתה צריך רצועת 8 שכבות של בצק על 2 1/2 אינץ 'רחב 8 אינץ' ארוך.
מפזרים את הסוכר הל שנותר מתחת ומעל הבצק.
מגלגלים בעדינות מקצה אחד של הבצק לקצה השני כדי לדחוס את השכבות ולהאריך את הרצועה לכ -9 אינץ'. לעטוף את הבצק באופן רופף בנייר שעווה (לא לעטוף פלסטיק, אשר עלול לגרום ללחות להיווצר בצד החיצוני של הבצק וימוסס את הסוכר). מקררים את הבצק לפחות 30 דקות ועד 4 שעות. בינתיים, חזור עם פיסת הבצק השנייה והקערה השנייה של סוכר הל.
מחממים את התנור ל-375 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
הסר 1 חתיכת בצק מהמקרר, לפתוח אותו, ולהשתמש בסכין חדה כדי לקצץ את הקצוות באופן שווה.
חותכים פרוסות 1/3 אינץ '(אני מסמן את הבצק במרווחים של 1 אינץ 'וחותכים 3 פרוסות מכל אינץ') ומסדרים אותם 1 1/2 אינץ ' בנפרד על יריעות העוגיות ungreased או מרופדת.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד תת הם חום זהוב עמוק. סובב את המחבתות מלמעלה למטה ומלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה.
הסר את המחבתות מהתנור. הפוך את העוגיות.
מפזרים כל אחד עם קמצוץ או שניים של סוכר הל מלוחים, שמירה על מחצית הסוכר לסיבוב השני של אפייה. החזירו את הסדינים לתנור ואפו עוד 3 עד 5 דקות, עד שהעוגיות יהיו חומות זהובות עמוקות. לסובב את המחבתות ולצפות בעוגיות בזהירות בשלב זה כדי למנוע שריפה. אם העוגיות חומות בקצב שונה, להסיר את הכהים ולתת את אלה בהירים להמשיך לאפות. עבור מחבתות מרופדות, להגדיר את המחבתות או רק את ספינות על מדפים כדי להתקרר; עבור מחבתות לא מזוהות, להשתמש מרית מתכת כדי להעביר את העוגיות למדפים. מוודאים שיריעות העוגיות מגניבות לחלוטין, חוזרים עם החלק השני של הבצק. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום עד 4 ימים.