אופים בקר טורטיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טורטייה בקר לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק עוף, סלסה, צ'יפס טורטייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אופים בקר וטורטיה, בשר בקר דל שומן וטורטיית שעועית אופים, ו טורטיית בשר ושעועית אופים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בשר מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים במרק.
מפזרים 1-1/2 כוסות צ ' יפס טורטייה בשומן רדוד 2-1/2-qt. צלחת אפייה. למעלה עם תערובת בקר, סלסה וגבינה.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 25-30 דקות או עד תוסס.
מפזרים את השבבים הנותרים.
אופים 3 דקות יותר או עד שבבים קלויים קלות.