עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. נסו צ'דר ברוקולי חשיש חום לאפות, חשיש חום לאפות, ו חשיש חום לאפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, אגוז המוסקט והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסירים מהאש.
3
מוסיפים גבינות; מערבבים עד להמסה. מערבבים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
4
כף מחצית מתערובת תפוחי האדמה ל -2 קילו משומן. תבנית אפייה. למעלה עם ברוקולי תערובת תפוחי אדמה הנותרים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
ממיסים את יתרת החמאה; זורקים עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חמאה
6
מפזרים מעל תבשיל.
7
אופים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד לחימום והציפוי מזהיב.