אופים לי קרייזי צ'יקן עם רוטב
ניתן להכין את המתכון Bake Me Crazy Chicken with Gravy תוך כ-40 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 44 גרם חלבון, 35 גרם שומן ובסך הכל 561 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם פלפל טרי טרי, פפריקה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Bake Me Crazy Chicken with Gravy, Warehouse Sale Spree ואפייה מיידית שקדי אוכמניות, ואת Crazy Spicy Chicken.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן.
מתבלים את שני צידי העוף במלח, פלפל ופפריקה מעושנת.
מכניסים את העוף, עם העור כלפי מטה, לתוך השמן החם וצורבים עד להשחמה יפה, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים וצורבים דקה נוספת.
מוציאים מהתבנית ומסדרים אותם על רבע תבנית עם רשת.
אופים עד שהעוף מוכן, כ-6 עד 8 דקות.
מוציאים מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח כ-5 דקות לפני שפורסים
בסיר בינוני, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את החמאה.
מוסיפים את השום ובצלי השאלוט ומבשלים עד לריח, כ-1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את הקמח ליצירת רוקס פסטי.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים את התערובת לרתיחה תוך ערבוב תכוף. מנמיכים את האש לבינונית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב.
מוסיפים את חומץ השרי ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי להסמיך את הרוטב. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והטרגון הקצוצים.
מעבירים את העוף הפרוס לצלחות הגשה ומזלפים את הרוטב.