אוקונומיאקי עם טרוטרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אוקונומיאקי עם טרוטרים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לך מיונז, כרוב, רוטב אוקונומיאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו רגלי חזיר ואוזניים, רגלי חזיר מטוגנים עם פולי סויה, ו אוקונומיאקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים trotters עם 2 ליטרים מים קרים.
מוסיפים 1 כפית מלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. דלג על כל חלאה שעולה לפני השטח. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר נופל את העצם, 2 עד 3 שעות.
הסר את trotters מן המרק, אשר ניתן להפריש למטרה אחרת. כאשר trotters הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקחת את הבשר והעור את העצם, בערך לקצוץ, ולהניח בצד. להיפטר מעצמות.
מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מוסיפים קמח, רוטב סויה, שמן שומשום, ו 1/4 כפית מלח.
להקציף לשלב ואז לקפל כרוב.
חום 1 1/2 כפות ב 12 אינץ ' ללא מקל או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
יוצקים את הבלילה עם הכרוב למחבת ולהפחית את החום לנמוך.
מוסיפים את הבצל הירוק, גבינה מגורסת, ובשר טרוטר לחלק העליון של פנקייק, הפצת הפריטים באופן שווה. הפריטים ישקעו קצת לתוך הפנקייק.
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד פנקייק הוא חום זהוב על הקרקעית ולהגדיר על החלק העליון, על 5 דקות. נסה לא להפריע פנקייק בזמן שהוא בישול. אתה יכול לבדוק את ההתקדמות שלה על ידי הרמת בעדינות את הצד עם מרית.
שימוש בצלחת ככיסוי, להפוך את הפנקייק על הצלחת.
הוסף 1 1/2 כפות שמן למחבת להחליק פנקייק בחזרה, משחימים בצד כלפי מעלה. חום עד התחתית מוגדר, על 3 דקות יותר.
שימוש בצלחת כמו כיסוי, להפוך את הפנקייק על הצלחת שוב.
טפטוף עם רוטב אוקונומיאקי ומיונז.
מפזרים פתיתי בוניטו ומגישים מיד.