אורז אדום מוקפץ עם סטייק Sirloin פרוס ואפונה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . אם יש לכם סטייק סינטה, פלפל, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סטייק סינטה פרוס, סגנון סצ'ואן מערבבים סטייק מטוגן עם פלפלים, בצל ואפונה שלג על אטריות, ו חזיר מוקפץ, אפונה שלג ואטריות אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, לכסות את האורז עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 25 דקות, עד שהאורז רך והמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
2
מורחים את האורז על תבנית אפייה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת או ווק, חום 1 כף השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את sirloin, העונה עם מלח ומבשל, פונה פעם אחת, עד השחמה, 1 דקה; העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצל וג ' ינג ' ר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות. מערבבים את הירוקים ומטגנים על אש גבוהה עד נבול, על 1 דקה. מערבבים את האורז והאפונה, ואז את רוטב הסויה ואת הסטייק ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לבן ועוברים לקערה.