אורז אוכמניות-כתום תכשיט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז אוכמניות ותפוז. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את בסמטי, מלח, תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו אורז מטוגן תכשיט, זעפרן אורז תכשיט, ו פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
עם מקלף ירקות, עור פרה (חלק כתום בלבד) מתפוזים.
חותכים לקלף לרצועות דקות; אתה צריך בערך 1/2 כוס. שמור פירות לקישוט או שימוש אחר.
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, לשלב קליפת תפוז ומים 3 כוסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הקליפה איבדה את הטעם המר החריף שלה, 3 עד 4 דקות; לנקז. חזור לקלף למחבת ולהוסיף 1/2 כוס מים וסוכר; להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל עד הקליפה הוא מבריק שקוף, כ 15 דקות. זן; סירופ מילואים לשימוש נוסף.
בינתיים, במחבת nonstick 5-6 ליטר על חום בינוני, מערבבים שקדים עד זהב, 4-5 דקות; יוצקים מחבת.
מוסיפים 1 כף חמאה, 1 כף מים, ואת חמוציות פאן; מערבבים עד חמוציות נפוחות ומתחילים חום, 2 עד 3 דקות.
הסר מן המחבת ואת מחבת לשטוף.
מוסיפים 2 ליטרים מים 1/2 כפית מלח למחבת; מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים אורז ומרתיחים, חשופים, עד מעט שקוף אבל עדיין מוצק לנשוך, 5 עד 8 דקות.
יוצקים לתוך מסננת בסדר או מסננת (מצופה בכותנה אם חורים גדולים). יש לשטוף אורז ולנקז היטב. לשטוף ומחבת יבשה.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה למחבת על חום נמוך; כאשר נמס, להטות מחבת כדי המעיל התחתון ועל 1 אינץ ' למעלה הצדדים. להחזיר אורז למחבת, לטפטף עם 2 כפות מים, לכסות בחוזקה, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד אורז חם ממלא במחבת עם קיטור, 3 עד 5 דקות; להפחית את החום נמוך מאוד לבשל עד מכרז לנשוך, 10 עד 15 דקות. (אם לא מוכן לשרת, לשמור על כיסוי הדוק, להסיר מן החום, ולתת לעמוד עד 15 דקות.)
עם האצבעות שלך, להתפורר זעפרן לתוך קערה קטנה.
הוסף 1/4 כוס מים חמים ולתת לעמוד לפחות 5 דקות.
מוסיפים תערובת זעפרן, קליפת תפוז מסוכרת, חמוציות לאורז ומערבבים בעדינות.