אם יש לך אבקת achiote, שמן צמחי, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה), Arroz Con Gandules (אורז ואפונה יונה), ו Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה).
הוראות
1
מניחים סיר 3 ליטר מעל חום בינוני.
2
מוסיף את השמן ובייקון. מטגנים, ערבוב, עד הבייקון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל והכוסברה. המשך לבשל במשך 5 דקות עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את האורז, העגבניות, אורגנו, כמון, מלח, אצ ' יוטה ואפונה. מבשלים 5 עד 7 דקות עד שהאורז אטום. מערבבים את רסק עגבניות ומים ומביאים לרתיחה. כאשר כל המים נספגים, מכסים בחוזקה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 25 עד 30 דקות עד מכרז.