קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

אורז בסמטי

אורז בסמטי
אורז בסמטי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 6 . אם יש לך מים, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אורז בסמטי-איך לבשל אורז בסמטי, צ'יפוטלה מקסיקני גריל Basmati אורז – ידוע שלהם טרי עשה Tex Mex מזון, האורז שלהם הוא המבוקש ביותר, ו אורז בסמטי.

הוראות

1
יש לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מסננים היטב מסננת בסדר רשת. להמיס חמאה בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון, ולאחר מכן להוסיף אורז ומבשל, ערבוב, 2 דקות. מערבבים במים ומלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, עד אורז רך ונוזל נספג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
הסר מהחום.
4
תן לעמוד, מכוסה וללא הפרעה, 5 דקות. אורז מוך בעדינות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
אורז יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום. לחמם אורז, פני השטח שלו מכוסים במגבת נייר לחה, במסננת להגדיר מעל סיר של מים רותחים, מכוסה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה