אורז בסמטי חום בשר חזיר צלוי Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ענבים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאה חומה ואורז בסמטי פקאן, קארי ירקות מעורבים עם אורז בסמטי חום, ו ארוחת ערב: אביב Minestrone עם אורז בסמטי חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת בטוחה לתנור, לשפשף חזיר עם 1/4 כפית רוזמרין ושמן 1/2 כפית. צלוי עד מדחום בחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 (25-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים, לבשל אורז במים רותחים מומלחים קלות עד רק מכרז (30 דקות); לנקז.