אורז בסמטי חום ועגל חזיר צלוי
אורז בסמטי חום בשר חזיר צלוי Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ענבים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאה חומה ואורז בסמטי פקאן, קארי ירקות מעורבים עם אורז בסמטי חום, ו ארוחת ערב: אביב Minestrone עם אורז בסמטי חום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בטוחה לתנור, לשפשף חזיר עם 1/4 כפית רוזמרין ושמן 1/2 כפית. צלוי עד מדחום בחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 (25-30 דקות).
בינתיים, לבשל אורז במים רותחים מומלחים קלות עד רק מכרז (30 דקות); לנקז.
בקערה גדולה להישאר 2 כפות בתוספת 1 כפית שמן עם גרידת לימון ומיץ, חרדל, ו 1/2 כפית מלח; להסיר 2 כפות.
מוסיפים אורז, ענבים, תפוח, ונותר 1/4 כפית רוזמרין לקערה; לזרוק.
מגישים חזיר פרוס דק עם תערובת אורז, ואם תרצה, שעועית ירוקה; טפטוף עם ויניגרט שמורות.