קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות

אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות
אורז בר מבושל איטי ומילוי פטריות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם לחם קוביות 2 אינץ', סלרי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות, בישול איטי שאור אורז בר מלית, ו אורז בר מבושל איטי ומרק פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד יבש וזהב, 15 עד 20 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
במחבת גדולה על חום בינוני, להביא 4 כוסות של מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 כפית. כל מלח ופלפל ואורז בר, מערבבים היטב, מכסים, מפחיתים חום ומבשלים במשך 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
6
מסננים כל נוזל עודף.
7
במחבת, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל וסלרי, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 8 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה, להוסיף פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מתאדה, על 6 דקות. מערבבים עשבי תיבול, 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
ערפל בתוך תנור איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
9
מוסיפים אורז בר, תערובת פטריות, לחם ונותר 1 1/2 כוסות מרק עוף; מערבבים היטב. לכסות ולבשל על גבוה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות