אורז בר מבושל איטי ומילוי פטריות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם לחם קוביות 2 אינץ', סלרי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות, בישול איטי שאור אורז בר מלית, ו אורז בר מבושל איטי ומרק פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד יבש וזהב, 15 עד 20 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
במחבת גדולה על חום בינוני, להביא 4 כוסות של מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 כפית. כל מלח ופלפל ואורז בר, מערבבים היטב, מכסים, מפחיתים חום ומבשלים במשך 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז בר, שטוף היטב
6
מסננים כל נוזל עודף.
7
במחבת, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל וסלרי, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 8 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה, להוסיף פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מתאדה, על 6 דקות. מערבבים עשבי תיבול, 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.