אורז בר ומרק פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמנת מתוקה, אורז, פנצ'טה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: אורז בר-מרק פטריות, אורז בר עם מרק פטריות, ו אורז בר ומרק פטריות.
הוראות
1
שים אורז בר, מלח, ו 8 כוסות מים קרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה יציבה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -45 דקות.
מוסיפים יין, נוזל שמורות מן השריית פורצ ' יני (לשפוך לאט כדי להשאיר כל חצץ מאחור), ומרק. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
בינתיים, לשלב 4 כפות שנותרו. חמאה, פטרוזיליה ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
11
מוסיפים אורז בר שמור לתערובת ירקות ומבשלים 10 דקות. מערבבים שמנת ומבשלים עד חם, על 1 דקה. מחלקים מרק בין 8 קערות ומגישים חם, עם מנה של חמאת פטרוזיליה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורז בר, שטוף היטב
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט