אורז בר ורוטב סקווש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז בר רוטב סקווש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 270 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך אורז, בצל, נקניקיות קלות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר.
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 1/2 עד 2 ליטרים מים לרתיחה. לשטוף ולנקז אורז בר.
מוסיפים מים רותחים, מכסים, וחוזרים לרתיחה; מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, עד שהאורז רך לנשוך ומתחיל להתפצל, 35 עד 45 דקות.
בינתיים, לחתוך ולהשליך עיסת מ סקווש.
חותכים סקווש לקוביות 1/2 אינץ ' (אתה צריך בערך 4 כוסות).
הסר תרמילים מנקניקיות ולהשליך. נקניקיות להתפורר לתוך מחבת nonstick 5-6 ליטר; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד השחמה, על 5 דקות. להשליך את כל אבל 2 כפות שומן במחבת.
מוסיפים בצל, מערבבים לעתים קרובות עד משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיפים אורז לבן; מערבבים עד תחילת להפוך אטום, על 3 דקות.
מוסיפים מרק, דומדמניות, כוסברה, אגוז מוסקט וקינמון למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, לכסות להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים סקווש; מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב בעדינות פעם אחת, עד אורז וסקווש רך לנשוך, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים תרד ואורז בר למחבת ומערבבים בעדינות. מכסים ומבשלים עד חם, על 5 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.