אורז בר ורוטב תפוחים
אורז בר ותפוח ההלבשה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה ללא חלב ולקטו אובו יש 185 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. לכו לחנות ואספו לחם, בצל, סלרי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 42%, וזה די טוב. רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול או בסיר אורז, שלבו את האורז החום והמים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומנמיכים את האש לנמוכה. הגדר טיימר למשך 20 דקות. כאשר הזמן הזה נגמר, מערבבים פנימה את אורז הבר המיידי. ממשיכים להתבשל, מכוסה, עד שהאורז רך ומים נספגו, 10 עד 15 דקות נוספות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומתבלים במרווה, טימין ואבקת שום.
אופים 10 דקות, או עד שהלחם קלוי קלות והתבלינים ריחניים. מניחים בצד להתקרר מעט. השאירו את התנור דולק.
בקערה גדולה זורקים את קוביות הלחם עם הסלרי, הגזר, הבצל והתפוחים. מערבבים פנימה את האורז עד לפיזור אחיד.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
יוצקים את מרק העוף באופן שווה מעל. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד לחימום.
הסר את נייר האלומיניום ואופים 10 דקות נוספות אם אתה אוהב חלק עליון פריך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר