קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

אורז בר ים תיכוני

אורז בר ים תיכוני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו אורז בר ים תיכוני עם זיתים ועגבניות, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים אורז בר ואורז חום ב 2 כפות שמן זית חם בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מטגנים בצל בשארית 1 כף שמן זית חם במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד למכרז. מערבבים צנוברים קלויים ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים תערובת בצל לתערובת אורז. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)