אורז בר משובץ עם שקדים
אם יש לך עלי דפנה, מלאי ירקות, קורנית sprig, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. סלט אורז בר עם שקדים Marconan, אורז בר עם שיטאקים ושקדים קלויים, ו סלט עוף ואורז עם שקדים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את החמאה או השמן בתבשיל flameproof ומבשלים בעדינות את הבצל במשך 15 דקות עד שרק מתחיל להפוך זהב.
מוסיף את האורז והאוכמניות, ומערבבים כמה פעמים עד מצופה. מתבלים היטב ושופכים מעל המניה.
הציפו את עלי המפרץ ואת הקורנית על גבי המניה, והניחו מעגל של קלף אפייה על גבי זה. מכסים במכסה ומכניסים לתנור למשך 45 דקות עד שהאורז רך. מערבבים דרך הפטרוזיליה, שקדים וגרידת תפוזים.
מגישים חם, או להשאיר ללכת קר ומגישים כמו סלט, לבוש בשמן זית ומיץ לימון.