אם יש לך עלי דפנה, מלאי ירקות, קורנית sprig, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. סלט אורז בר עם שקדים Marconan, אורז בר עם שיטאקים ושקדים קלויים, ו סלט עוף ואורז עם שקדים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את החמאה או השמן בתבשיל flameproof ומבשלים בעדינות את הבצל במשך 15 דקות עד שרק מתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
3
מוסיף את האורז והאוכמניות, ומערבבים כמה פעמים עד מצופה. מתבלים היטב ושופכים מעל המניה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
הציפו את עלי המפרץ ואת הקורנית על גבי המניה, והניחו מעגל של קלף אפייה על גבי זה. מכסים במכסה ומכניסים לתנור למשך 45 דקות עד שהאורז רך. מערבבים דרך הפטרוזיליה, שקדים וגרידת תפוזים.