אורז פראי תפוח-חמוציות הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 109 קלוריות . תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, מלוח, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. עם ציון של 42% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טוסטים כפריים ברי עם פטריות בר, חמוציות ושאלוט , עטיפה של אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה וסלט אורז בר צבעוני .
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים ומלח. מערבבים פנימה את האורז. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהאורז רך.
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
לְנַקֵז. מערבבים פנימה מלוחים; לְהַפְרִישׁ.
3
במחבת טפלון גדולה, מקפיצים כרישה בשמן במשך דקה. מערבבים חמוציות, תפוחים ו-3 כפות מרק. מכסים ומבשלים במשך 6-8 דקות או עד שהפירות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים אורז, מלח בצל, לימון-פלפל ושארית המרק. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שהנוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)