אורז בר תפוח-חמוציות
אורז פראי תפוח-חמוציות הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 109 קלוריות . תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, מלוח, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. עם ציון של 42% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טוסטים כפריים ברי עם פטריות בר, חמוציות ושאלוט , עטיפה של אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה וסלט אורז בר צבעוני .
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים ומלח. מערבבים פנימה את האורז. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהאורז רך.
לְנַקֵז. מערבבים פנימה מלוחים; לְהַפְרִישׁ.
במחבת טפלון גדולה, מקפיצים כרישה בשמן במשך דקה. מערבבים חמוציות, תפוחים ו-3 כפות מרק. מכסים ומבשלים במשך 6-8 דקות או עד שהפירות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז, מלח בצל, לימון-פלפל ושארית המרק. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שהנוזלים נספגים.