אורז ואפונה עם פורל
אורז ואפונה עם פורל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, מרק עוף, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פורל ים מטוגן בפאן, אפונה וצ'וריסו פריקאסה, עוגות דג טרוטה מעושנות עם אפונה רכה, ו אורז בקארי עם פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את שמן הזית בעציץ עמיד מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית ומבשלים עד שהבצל מתרכך מעט, כ -2 דקות. מערבבים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד שהוא נספג, על 1 דקה.
מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את המרק ו 1 1/2 כוסות מים על האורז ולהביא לרתיחה, על 4 דקות. מערבבים, ואז מכסים ומעבירים לתנור.
אופים 20 דקות, ערבוב באמצע.
בינתיים, לבשל את האפונה ב 4 כוסות מים רותחים מומלחים עד במכרז, על 5 דקות. מילואים 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז.
הסר את האורז מהתנור. מערבבים את האפונה, 1 כף חזרת, פרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים מספיק של מי בישול שמורות עד שהאורז הוא שמנת. לחלק בין קערות. למעלה עם פורל, כף הנותרים חזרת, וירוקים התינוק, אם תרצה.