אורז חג Pilaf
אורז אורז חג Pilaf דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 14 מנות. זה מנות ראשונות יש 132 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטריות, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), חג ראוי? פארו ואספרגוס פילאף, ו אורז ירקות Pilaf בסיר האורז (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, פלפל, בצל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים. להפריש; להתחמם.
מערבבים מלח ומרק בסיר גדול; מביאים לרתיחה.
להוסיף אורז; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים בתערובת פטריות; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב. מערבבים בפקאנים.