אורז חום מיסו וסלט עוף
המתכון מיסו אורז חום וסלט עוף יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אורז בסמטי חום, חזה עוף, חומץ אורז, ומירין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף מיסו עם אורז חום, בקלה זיגוג כתום מיסו עם אורז חום אפונה שיטאקי, ו קערת אורז חומה עם מיסו, ביצה עלומה, כרוב-סלט צנון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז בעקבות הוראות החבילה, ולאחר מכן לנקז ולשמור על חם. בזמן הבישול שלה, מניחים את חזה העוף לתוך מחבת של מים רותחים כך שהם מכוסים לחלוטין. מרתיחים במשך 1 דקות, ואז לכבות את החום, מניחים מכסה ולתת לשבת במשך 15 דקות. כאשר מבושל דרך, לחתוך לפרוסות.
מרתיחים את הברוקולי עד רך.
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים ומתנקזים שוב.
עבור ההלבשה, לערבב את מיסו, חומץ אורז, מירין וג ' ינג ' ר יחד.
מחלקים את האורז בין שתי צלחות לפזר על בצל האביב זרעי שומשום.
מניחים את פרוסות הברוקולי והעוף למעלה. כדי לסיים, טפטוף על ההלבשה.