אורז טארט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט אורז. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו טארט אורז מילאנו, טארט אורז פסחא שוויצרי, ו טארט שוקולד דובדבן טארט (מתכונים דומים).
הוראות
במיקסר המצויד בתוסף משוט (או בעזרת מערבל ידני) מערבבים את הקמח והסוכר.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד גס וחולי. בקערה קטנה מקציפים יחד את החלמונים והשמנת.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. הופכים על משטח עבודה ויוצרים כדור. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרדדים את הבצק לעובי של 1/4 אינץ', יש לעשות זאת בקבוצות קטנות מכיוון שהבצק נעשה רך במהירות. עם חותך עגול גדול לחתוך את הדיסקים ולשמור אותם צונן בזמן שאתה רול לחתוך את שאר הבצק. קו 3 אינץ 'קוטר על ידי 1 1/4 אינץ' צווארונים מתכת גבוהה עם הדיסקים צמרמורת.
אופים את קליפות הטארט עיוורות על ידי ריפודם בניילון נצמד (נכון!) וממלאים באורז גולמי ואז אוספים את הניילון כדי להכיל את האורז.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות ואז מסירים את חבילות האורז ואופים 2 דקות נוספות כדי לפריך אותן. בינתיים, להפוך את המילוי.
להכנת המילוי, בסיר, מחממים את חצי וחצי, השמנת, המלח ושעועית הווניל על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת או נדבקת לתחתית התבנית. כאשר תערובת השמנת מגיעה לרתיחה מהירה (אל תתנו לה לרתיחה), כבו את האש. מניחים בצד כדי להחדיר 10 עד 15 דקות.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים והסוכר.
מקציפים ללא הרף, מוסיפים בהדרגה את תערובת השמנת החמה. מסננים לקערה גדולה להחלקת התערובת ומסירים את שעועית הווניל.
מוסיפים את האורז והצימוקים וזורקים היטב. כפית מילוי לתוך פגזים טארט אפוי. אפס את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס ואפה את הטארט במשך 20 עד 25 דקות עד שהקרם מוגדר.
בואו להתקרר ואז מפזרים סוכר קונדיטורים.