אורז יסמין קלוי עם בצל ירוק בגריל
מתכון ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 603 קלוריות. גשו לסופר וקנו ג'לפנוס, שמן זית, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו ניוקי חמאה חומה קלויה במחבת עם תירס בגריל + בצל ירוק, סלט ירקות ואורז יסמין בגריל עם עשבי תיבול וקשיו, ו עוף ומנגו בסגנון טנדורי בגריל עם אורז יסמין מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן הבוטנים.
מוסיפים את האורז ואת טוסט אותו בשמן עד שהוא משחרר ניחוח מטורף, על 1 דקה.
יוצקים את ציר העוף ומביאים את האורז לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ונותנים לאורז להתבשל עד שהנוזל נספג לחלוטין, בערך 18 עד 20 דקות. מכבים את האש ונותנים לאורז לשבת, מכוסה, למשך 10 דקות.
זורקים את הבצל הירוק בקערה גדולה עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים אותם על הגריל וצולים עד שהם מפתחים חרס נחמד, בערך 1 עד 2 דקות מכל צד.
מוציאים אותם מהגריל לקרש חיתוך וקוצצים גס. מקפלים את הבצל הירוק, נבטי השעועית, הכוסברה והג ' לפנוס לאורז ומעבירים לקערת הגשה.