קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

אורז מטוגן בסגנון פרואני

אורז מטוגן בסגנון פרואני
אורז מטוגן בסגנון פרואני יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה, אורז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, סביצ'ה בסגנון פרואני של בטו, ו פסטה בסגנון פרואני # VisitPeru.

הוראות

1
מחממים מחבת בינונית על חום גבוה ומעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
יוצקים חצי מהביצים לתוך המחבת, מסתחררים כדי לכסות את הקרקעית, ולתת לבשל עד שנקבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
הסר את המחבת מהחום, להפוך את הביצים ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
להעביר את הביצה "טורטיה" ללוח חיתוך ולחזור על התהליך עם תרסיס הבישול ואת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מגלגלים כל ביצה "טורטיה" וחותכים לרוחב לעובי 1/4 אינץ strips.In מחבת גדולה, לחמם את שמן שומשום על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את השרימפס, צ ' וריסו, ובצל ומבשלים, ערבוב, עד השרימפס הוא פשוט אטום, 1 עד 2 דקות. (הוספתי את השרימפס לאחר הבצל היה הזדמנות לרכך קצת קודם.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מערבבים את האורז, רוטב סויה, ושרי. מבשלים עד מחומם דרך. מערבבים את רצועות הביצה העליון עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.