אורז מטוגן בסגנון תאילנדי
אורז מטוגן בסגנון תאילנדי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך בוק צ'וי, בצל ירוק, חזיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו אורז מטוגן בסגנון תאילנדי, Kao Pad (אורז מטוגן בסגנון תאילנדי), ו הודו בסגנון תאילנדי אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 כוס רוטב הדגים ואת צ ' ילי ירוק בקערה טבילה קטנה. בווק מתובל היטב או מחבת גדולה, לא מקל, לחמם את השמן על חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר, ואת רוב הבצל הירוק. לבשל, stiring כל הזמן, עד ריחני, על 40 שניות. תיזהר לא להישרף.
מוסיפים את החזיר וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד, על 3 דקות יותר.
מערבבים בוק צ ' וי ומבשלים עד מכרז, 2-3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את האורז ומערבבים במשך 1 דקות.
מוסיפים את רוטב הדגים הנותרים ומערבבים כדי לחמם.
הסר את האורז על מגש העליון עם כוסברה, מלפפון, בצל ירוק שמורות.
מגישים עם רוטב טבילה ו טריזים של סיד.