אורז מטוגן של אוהבי ירקות נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 228 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. אם יש לך נבטים במבוק, פטריות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אורז מטוגן אוהבי בייקון, ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, ו אורז מטוגן ירקות.
הוראות
1
מניחים אורז ומים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 20 דקות, או עד רייס מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה למיכל בינוני, ומניח במקרר 1 שעה, או עד מקורר.
3
חום 1 כף שמן במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים בצל ושום, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה בינונית, תערובת ביצים ו 1 כף רוטב סויה. מערבבים לתוך המחבת הבינונית, ומבשלים עד שכבר לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר בצל, שום וביצים מחום, ולהניח בצד. קוצצים כל נתחי ביצה גדולים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני. מערבבים את הסלרי, פטריות ופלפל ירוק. מבשלים עד רך אבל מוצק. מערבבים אורז, יורה במבוק, גזר, ואפונה שלג. מתבלים ברוטב סויה שנשאר. מבשלים ומערבבים 5 דקות, או עד אורז מחומם דרך.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.