אורז מטוגן עם זנגביל, הויסין ושומשום
אורז מטוגן עם זנגביל, הויסין, ושומשום עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 294 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך שורש ג'ינג'ר, ברוקולי, תרמילי אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה די טוב. נסו ג'ינג'ר ריח דבש הויסין ירכיים עוף עם שומשום, עוף מוקפץ עם זרעי שומשום, ו מערבבים ברוקולי מטוגן עם ג'ינג'ר ורוטב הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את האורז לא מבושל, ומבשלים עד קלוי, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים כ 15 דקות, או עד מכרז.
בעוד האורז מתבשל, מערבבים יחד את רוטב הויסין, רוטב ברביקיו, חמאת בוטנים, רוטב סויה, שום וג ' ינג ' ר. תניח בצד.
כאשר האורז נעשה בישול, לחמם את שמן שומשום בווק או מחבת גדולה על חום בינוני גבוה. כאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד ברור.
מוסיפים את הגזר, ומבשלים כ 1 דקה, ואז מוסיפים את האורז, ומערבבים ומטגנים במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הברוקולי והאפונה; מבשלים ומערבבים בערך 1 דקה. לדחוף הכל לצדדים של הווק, ולשבור את הביצים למרכז. לטרוף עד מבושל דרך, מנסה לשמור על הביצה הגולמית מלהתערבב עם כל דבר אחר. כאשר הביצים מבושלות, מערבבים אותם עם האורז.
כבה את החום, ומערבבים כמחצית מהרוטב, טועמים ומוסיפים יותר לפי הצורך. אתה אולי לא צריך את כל הרוטב, אבל אם אתה משרת את זה עם בשר זה עושה רוטב טוב גם בשביל זה.
מפזרים זרעי שומשום לפני ההגשה.