קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

אורז מטוגן פטריות

אורז מטוגן פטריות
אורז מטוגן פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 430 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בישול, מלח, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אורז מטוגן פטריות, איך לעשות אורז מטוגן פטריות, אורז מטוגן פטריות, ו אורז מטוגן פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את האורז ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
בינתיים, במחבת גדולה nonstick או ווק, חום 1 כף שמן בישול על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים חצי מהפטריות ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהפטריות רכות וזהובות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
העברה לצלחת. חזור עם שאר הפטריות וכף נוספת של שמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את הפטריות האלה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
באותו מחבת, מחממים את הכף הנותרת של שמן בישול על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, זנגביל, בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. הגבר את החום לגובה בינוני והוסף את האורז, המלח ורוטב הסויה. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את האפונה ופטריות. לבשל, לערבב, עד שהכל חם, עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בשמן השומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
המלצת יין: מלוח, מתוק, אוכל אסייתי חם משאיל את עצמו כמו שום מטבח אחר כדי פיקנטיות פירותי של ריזלינג גרמני. נסה Qualittswein bestimmter Anbaugebiete (QbA) מן Mosel עבור האפקט הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
הערות: רוב האנשים זורקים גבעולים שיטאקי כי הם קשוחים. אבל אתה יכול להרתיח אותם בעדינות במלאי, או כל נוזל, עד שהם רכים. אם זה יותר מדי צרות, פשוט לשמור אותם להוסיף טעם למלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה