אורז מטוגן פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 430 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בישול, מלח, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אורז מטוגן פטריות, איך לעשות אורז מטוגן פטריות, אורז מטוגן פטריות, ו אורז מטוגן פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה nonstick או ווק, חום 1 כף שמן בישול על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים חצי מהפטריות ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהפטריות רכות וזהובות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
העברה לצלחת. חזור עם שאר הפטריות וכף נוספת של שמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את הפטריות האלה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
באותו מחבת, מחממים את הכף הנותרת של שמן בישול על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, זנגביל, בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. הגבר את החום לגובה בינוני והוסף את האורז, המלח ורוטב הסויה. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את האפונה ופטריות. לבשל, לערבב, עד שהכל חם, עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בשמן השומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
המלצת יין: מלוח, מתוק, אוכל אסייתי חם משאיל את עצמו כמו שום מטבח אחר כדי פיקנטיות פירותי של ריזלינג גרמני. נסה Qualittswein bestimmter Anbaugebiete (QbA) מן Mosel עבור האפקט הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
הערות: רוב האנשים זורקים גבעולים שיטאקי כי הם קשוחים. אבל אתה יכול להרתיח אותם בעדינות במלאי, או כל נוזל, עד שהם רכים. אם זה יותר מדי צרות, פשוט לשמור אותם להוסיף טעם למלאי.