קושיקשה
מוכן ב49 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אורז מלוכלך

אורז מלוכלך
אורז מלוכלך יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. אם יש לך אורז, פטרוזיליה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 30%. נסו אורז מלוכלך, אורז מלוכלך, ו אורז מלוכלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
כבד עוף מחית במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה; מוסיפים כבד חזיר, ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, על 4 דקות. מערבבים במלח, פלפל, ואבקת צ ' ילי, ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כבדכבד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף 1/4 כוס מלאי, ומבשלים עד התאדה, על 8 דקות, המאפשר תערובת לחום ולהיצמד למחבת. מערבבים בצל ואת הבא 3 מרכיבים, ומבשלים עד משחימים היטב דבק למחבת, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף מלאי 1 1/4 כוסות הנותרים, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל ירוק, פטרוזיליה ואורז, מסירים מהחום ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל