אורז מתוק ראש השנה הסינית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סיניים, אז תנו הזדמנות ל אורז מתוק ראש השנה הסינית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 449 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אפונה, רוטב סויה, ערמוני מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 3 שעות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ערב השנה החדשה. וזה טוב. נסו אורז ראש השנה הסיני, דייסת אורז ראש השנה הסינית, ו עוגת אורז קוקוס דביקה של אמא שלי לשנה החדשה הסינית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את אורז יסמין ומים בסיר בינוני. לכסות ולתת לעמוד לפחות 1 שעה, עד המים נספג.
העברה לסל ספינת קיטור ו fluff עם מזלג. קיטור 20 דקות, או עד מכרז.
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה עם מספיק מים חמים כדי לכסות. להשרות 30 דקות או עד מכרז.
ניקוז, להסיר גבעולים, ופרוסה.
בקערה קטנה, מערבבים 1 כף רוטב צדפות, רוטב סויה, קורנפלור, מלח, סוכר ויין אדום.
מניחים פטריות בקערה, ומשרים לפחות 15 דקות.
בסל הקיטור, קיטור הפטריות נקניק בסגנון סיני 15 עד 20 דקות.
מחממים את שמן השומשום בווק גדול על חום גבוה. לזרוק את השרימפס ולבשל 1 עד 2 דקות, עד כמעט אטום. מערבבים את הפטריות, נקניק סיני בסגנון, נקניק חזיר, בצל ירוק, ערמוני מים. מבשלים ומערבבים על 2 דקות.
מערבבים את האורז ורוטב צדפות הנותרים. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום וזרוק את האפונה.
מגישים כאשר האפונה מחוממים דרך.