אורז ספרדי אופים
אורז ספרדי אופים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: אורז ספרדי אופים, אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), ו אורז ספרדי.
הוראות
תרסיס 2 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול.
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים אורז, בצל ופלפל בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז הוא חום בהיר ובצל רך. מערבבים תירס.
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט גבינה בתבשיל. מערבבים בתערובת אורז וכוס 1 של הגבינה.
מכסים ואופים 20 דקות; מערבבים. מכסים ואופים כ -30 דקות יותר או עד שהאורז רך; מערבבים.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים חשפו 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אבדיה רטוורטה פגו נגראלדה Tempranillo. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 123 דולר.
![עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו]()
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.