אורז ספרדי אותנטי
אורז ספרדי אותנטי לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. בתוספת זו יש 204 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 25 סנט למנה מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לכם מים, עגבניות, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עטיפות חסה מקסיקני ואורז ספרדי , ביסקוכיטוס אותנטי ורוטב בולונז אותנטי .
הוראות
במחבת מחממים נטיפי בייקון על בינוני-גבוה.
להוסיף אורז; מבשלים ומערבבים עד שהאורז מזהיב.
מוסיפים בצל ושום; מערבבים ומבשלים 3 דקות נוספות.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית במשך 20 דקות, תוך ערבוב רק פעם אחת לאחר 10 דקות. בדוק את מידת העשייה של האורז על ידי טעימת כמה גרגירים עליונים. אם האורז יציב, מוסיפים מעט מים; מכסים ומבשלים עוד 5 דקות.