קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

אורז ספרדי אותנטי

אורז ספרדי אותנטי
אורז ספרדי אותנטי לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. בתוספת זו יש 204 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 25 סנט למנה מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לכם מים, עגבניות, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עטיפות חסה מקסיקני ואורז ספרדי , ביסקוכיטוס אותנטי ורוטב בולונז אותנטי .

הוראות

1
במחבת מחממים נטיפי בייקון על בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
להוסיף אורז; מבשלים ומערבבים עד שהאורז מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מוסיפים בצל ושום; מערבבים ומבשלים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את כל שאר המרכיבים. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית במשך 20 דקות, תוך ערבוב רק פעם אחת לאחר 10 דקות. בדוק את מידת העשייה של האורז על ידי טעימת כמה גרגירים עליונים. אם האורז יציב, מוסיפים מעט מים; מכסים ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל