אורז ספרדי עם בייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מים, בצל, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו אורז ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מוסיפים שמן לטפטופים; בצל מטגן במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים אורז; מערבבים עד חום זהוב, כ 5 דקות. מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 30 דקות או עד אורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות פלאקו Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 8 דולר לבקבוק.