אורז עם סרדינים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? אורז עם סרדינים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, שום, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו סרדינים עם בסמטי ואורז בר, אורז חום Ochazuke עם אצות Wakame וסרדינים, ו סרדינים על שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את sofrito. בתוך תנור גדול cazuela או הולנדי בינוני או סיר כבד אחר, לחמם את השמן על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וכמעט שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום, העגבניות, ו 2 צביטות של מלח ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד העגבניות כהה לגוון עמוק יותר של אדום ואת sofrito הוא דביק, 10 עד 15 דקות.
כאשר sofrito מוכן, מפזרים פימנט וזעפרן, לתת את הטעמים להתמזג במשך כמה שניות תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את המניה, מגבירים את החום, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האורז והאפונה. עם כף עץ, לבדוק את המחבת כדי לוודא את האורז מופץ באופן שווה. בדוק מלח, התאמת התיבול לפי הצורך.
מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני גבוה במשך 10 דקות, בעדינות ערבוב מדי פעם.
עבודה מהירה, להניח את הסרדינים על פני החלק העליון של האורז כמו חישורים על גלגל, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולמקם בתנור החם.
אופים עד שרוב הנוזל נספג (זה לא צריך להיות יבש), האורז הוא אל פונטו, עם רק ביס אליו, ואת העיניים של הסרדינים מעונן, כ 10 דקות.
הסר את cazuela מהתנור ומיד להעביר את האוכל צלחות, לתת את שאר האורז במשך כמה דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;