אורז פילאף אמנדין
אורז פילאף אמנדין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת בצל, מיץ לימון, ורטים של שעועית ומלח כשר. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, וזה טוב. מתכונים דומים: פילאף אורז צנוברים (פילאף אורז פיפסון), עוף בר אורז אמנדין, ו עוף בר אורז אמנדין.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה, כ -6 דקות.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים להתקרר.
מביאים לרתיחה סיר מים מומלחים.
מוסיפים את התריסים ומבשלים עד שהם פריכים-רכים, כ -3 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. נגב את הסיר.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, תוך ערבוב, עד קלוי קל, 1 עד 3 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, עלה הדפנה וגרידת הלימון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים עד שהנוזל נספג, בערך 18 דקות.
מסירים מהאש; מוסיפים את החריצים, מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. חושפים ומערבבים פנימה את מיץ הלימון, מחצית השקדים והפלפל לפי הטעם.
מעבירים את האורז לקערה ומעליהם את יתרת השקדים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לה גרנד קורטאז ' רוז בלום ברוטבקבוק מסנוור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק]()
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.