קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

אורז צהוב עם תירס

אורז צהוב עם תירס
אורז צהוב עם תירס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם זרעי אכיוט, פלפל גרוס, פלפל אנגלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו שפמנון מצופה פקאן עם סוקוטש של שעועית חמאה, תירס צהוב, אורז שחור ותרד טרי, תירס מתוק, פובלנו + בצל קסדילות תירס צהובות, ו קאפקייק פלפל צהוב תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן האכיוט בתנור הולנדי או בסיר כבד אחר של 4 עד 5 ליטר עם מכסה צמוד על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הסופריטו והאלקפרדו ומבשלים עד שהנוזל מתאדה והסופריטו רוחש. מתבלים במלח, פלפל וכמון. זורקים פנימה את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
AnnattoAnnatto
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מעלים את האש לגובה ומוסיפים את האורז והתירס. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהאורז מצופה בשמן והגרגירים מתחילים להפוך ל" גיריים", כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
יוצקים מרק עוף מספיק כדי לכסות את האורז על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרמת המרק עומדת ברמת האורז. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד, מערבבים היטב את האורז אך רק פעם אחת, ומכסים. מבשלים עד שהאורז רך אך עם מעט ביס וכל הנוזלים נספגים, בערך 20 דקות. מוך במזלג לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מחממים את השמן וזרעי האכיוט על אש בינונית רק עד שהזרעים נותנים רוח תוססת ויציבה. אל תחמם יתר על המידה את התערובת או שהזרעים ישחירו והשמן ירוק מגעיל. ברגע שהם רוחשים משם, למשוך את המחבת מהחום ולתת לעמוד עד מפסיק רוחש. זן כמו הרבה שמן כמו שאתה הולך להשתמש ישר לתוך המחבת; לאחסן את השמן הנותר עד 2 ימים בטמפרטורת החדר בצנצנת עם מכסה הדוק.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את הבצל והקובנל או הפלפלים האיטלקיים בקערת העבודה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. כשהמנוע פועל, מוסיפים את שאר החומרים, 1 בכל פעם, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הסופריטו ישמור במקרר עד 3 ימים. זה גם קופא יפה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o