קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

אורז צהוב עם תירס

אורז צהוב עם תירס
אורז צהוב עם תירס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם זרעי אכיוט, פלפל גרוס, פלפל אנגלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו שפמנון מצופה פקאן עם סוקוטש של שעועית חמאה, תירס צהוב, אורז שחור ותרד טרי, תירס מתוק, פובלנו + בצל קסדילות תירס צהובות, ו קאפקייק פלפל צהוב תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן האכיוט בתנור הולנדי או בסיר כבד אחר של 4 עד 5 ליטר עם מכסה צמוד על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הסופריטו והאלקפרדו ומבשלים עד שהנוזל מתאדה והסופריטו רוחש. מתבלים במלח, פלפל וכמון. זורקים פנימה את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
AnnattoAnnatto
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מעלים את האש לגובה ומוסיפים את האורז והתירס. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהאורז מצופה בשמן והגרגירים מתחילים להפוך ל" גיריים", כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
יוצקים מרק עוף מספיק כדי לכסות את האורז על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרמת המרק עומדת ברמת האורז. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד, מערבבים היטב את האורז אך רק פעם אחת, ומכסים. מבשלים עד שהאורז רך אך עם מעט ביס וכל הנוזלים נספגים, בערך 20 דקות. מוך במזלג לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מחממים את השמן וזרעי האכיוט על אש בינונית רק עד שהזרעים נותנים רוח תוססת ויציבה. אל תחמם יתר על המידה את התערובת או שהזרעים ישחירו והשמן ירוק מגעיל. ברגע שהם רוחשים משם, למשוך את המחבת מהחום ולתת לעמוד עד מפסיק רוחש. זן כמו הרבה שמן כמו שאתה הולך להשתמש ישר לתוך המחבת; לאחסן את השמן הנותר עד 2 ימים בטמפרטורת החדר בצנצנת עם מכסה הדוק.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את הבצל והקובנל או הפלפלים האיטלקיים בקערת העבודה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. כשהמנוע פועל, מוסיפים את שאר החומרים, 1 בכל פעם, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הסופריטו ישמור במקרר עד 3 ימים. זה גם קופא יפה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך