אורז צהוב עם תירס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם זרעי אכיוט, פלפל גרוס, פלפל אנגלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו שפמנון מצופה פקאן עם סוקוטש של שעועית חמאה, תירס צהוב, אורז שחור ותרד טרי, תירס מתוק, פובלנו + בצל קסדילות תירס צהובות, ו קאפקייק פלפל צהוב תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן האכיוט בתנור הולנדי או בסיר כבד אחר של 4 עד 5 ליטר עם מכסה צמוד על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הסופריטו והאלקפרדו ומבשלים עד שהנוזל מתאדה והסופריטו רוחש. מתבלים במלח, פלפל וכמון. זורקים פנימה את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
גב שומן חזיר
Annatto
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מעלים את האש לגובה ומוסיפים את האורז והתירס. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהאורז מצופה בשמן והגרגירים מתחילים להפוך ל" גיריים", כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
יוצקים מרק עוף מספיק כדי לכסות את האורז על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרמת המרק עומדת ברמת האורז. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד, מערבבים היטב את האורז אך רק פעם אחת, ומכסים. מבשלים עד שהאורז רך אך עם מעט ביס וכל הנוזלים נספגים, בערך 20 דקות. מוך במזלג לפני ההגשה.
מחממים את השמן וזרעי האכיוט על אש בינונית רק עד שהזרעים נותנים רוח תוססת ויציבה. אל תחמם יתר על המידה את התערובת או שהזרעים ישחירו והשמן ירוק מגעיל. ברגע שהם רוחשים משם, למשוך את המחבת מהחום ולתת לעמוד עד מפסיק רוחש. זן כמו הרבה שמן כמו שאתה הולך להשתמש ישר לתוך המחבת; לאחסן את השמן הנותר עד 2 ימים בטמפרטורת החדר בצנצנת עם מכסה הדוק.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את הבצל והקובנל או הפלפלים האיטלקיים בקערת העבודה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. כשהמנוע פועל, מוסיפים את שאר החומרים, 1 בכל פעם, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הסופריטו ישמור במקרר עד 3 ימים. זה גם קופא יפה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס