אורז צהוב עם תירס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם זרעי אכיוט, פלפל גרוס, פלפל אנגלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו שפמנון מצופה פקאן עם סוקוטש של שעועית חמאה, תירס צהוב, אורז שחור ותרד טרי, תירס מתוק, פובלנו + בצל קסדילות תירס צהובות, ו קאפקייק פלפל צהוב תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן האכיוט בתנור הולנדי או בסיר כבד אחר של 4 עד 5 ליטר עם מכסה צמוד על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הסופריטו והאלקפרדו ומבשלים עד שהנוזל מתאדה והסופריטו רוחש. מתבלים במלח, פלפל וכמון. זורקים פנימה את עלי הדפנה.
יוצקים מרק עוף מספיק כדי לכסות את האורז על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרמת המרק עומדת ברמת האורז. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד, מערבבים היטב את האורז אך רק פעם אחת, ומכסים. מבשלים עד שהאורז רך אך עם מעט ביס וכל הנוזלים נספגים, בערך 20 דקות. מוך במזלג לפני ההגשה.
מחממים את השמן וזרעי האכיוט על אש בינונית רק עד שהזרעים נותנים רוח תוססת ויציבה. אל תחמם יתר על המידה את התערובת או שהזרעים ישחירו והשמן ירוק מגעיל. ברגע שהם רוחשים משם, למשוך את המחבת מהחום ולתת לעמוד עד מפסיק רוחש. זן כמו הרבה שמן כמו שאתה הולך להשתמש ישר לתוך המחבת; לאחסן את השמן הנותר עד 2 ימים בטמפרטורת החדר בצנצנת עם מכסה הדוק.
מניחים את הבצל והקובנל או הפלפלים האיטלקיים בקערת העבודה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. כשהמנוע פועל, מוסיפים את שאר החומרים, 1 בכל פעם, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הסופריטו ישמור במקרר עד 3 ימים. זה גם קופא יפה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות