אורז תרד מקורר
אורז תרד מקורר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 176 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, שמן זית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אורז מתובל, שטרודל תרד עם סירופ בלסמי מעושן, ו אורז Palak-אורז תרד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת של 6 עד 8 ליטר, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים שום ותרד ומערבבים לעתים קרובות עד תרד נבול, על 2 דקות.
הסר תרד וקוצצים. חזור לפן.
מוסיפים אורז ומערבבים לשלב.
להוסיף 2 כוסות מים חמים 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות, חום נמוך יותר, ומבשלים עד האורז הוא רך, על 15 דקות.
מערבבים בחלב, שמיר, מיץ לימון ופלפל.
העברת תערובת לתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' ורמת התפשטות. Dollop שמנת חמוצה, לכסות מחבת עם נייר, ואופים עד מחומם דרך, 10 עד 15 דקות. מערבבים ומגישים.