אורזו חמוציות פיסטוק
פיסטוק קרנברי אורזו הוא הר ד ' אובר שמשרת 2. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש בידכם קצפת כבדה, פסטה אורזו, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט אורזו, ענבים ופיסטוק, טורון פיסטוק-חמוציות, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות.
הוראות
מבשלים אורזו לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון, מטגנים שאלוט בשמן וחמאה למשך 1 דקה.
מוסיפים את הפיסטוקים; מטגנים 1-2 דקות או עד להשחמה קלה.
מערבבים פנימה את החמוציות, השמנת, המרק והיין. מבשלים על אש בינונית 3-4 דקות או עד להסמכה.
מסננים אורזו; מוסיפים לתערובת חמוציות. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז פאסלין (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.