קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

אורזו יווני וברוקולי

אורזו יווני וברוקולי
אורזו יווני וברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: אורזו יווני וברוקולי, סיר אחד עוף יווני אורזו, ו סלט אורזו יווני.

הוראות

1
בסיר גדול, לבשל פסטה במים רותחים במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2-3 דקות יותר או עד שהפסטה רכה; מסננים. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הזיתים, גבינת פטה, גבינת פרמזן ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
במחבת nonstick קטנה, שקדים מטגנים בשמן במשך כ 1 דקה. מערבבים פתיתי פלפל אדום ופלפל; לבשל ומערבבים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים על תערובת פסטה; לזרוק מעיל. מערבבים בתערובת זית; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת