אורזו יווני וברוקולי
אורזו יווני וברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: אורזו יווני וברוקולי, סיר אחד עוף יווני אורזו, ו סלט אורזו יווני.
הוראות
בסיר גדול, לבשל פסטה במים רותחים במשך 7 דקות.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2-3 דקות יותר או עד שהפסטה רכה; מסננים. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הזיתים, גבינת פטה, גבינת פרמזן ובזיליקום.
במחבת nonstick קטנה, שקדים מטגנים בשמן במשך כ 1 דקה. מערבבים פתיתי פלפל אדום ופלפל; לבשל ומערבבים 1 דקה יותר.
יוצקים על תערובת פסטה; לזרוק מעיל. מערבבים בתערובת זית; לזרוק למעיל.