אורזו עם חרדל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orzo עם ירקות חרדל. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אורזו, פלפל, ירקות חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו ירקות חרדל עם רוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים 2 כפות מלח. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מערבבים את האורזו ומבשלים עד אל דנטה, על 6 עד 7 דקות.
להחזיר את orzo מבושל לסיר, מערבבים בחמאה, ומניחים על אש גבוהה.
מוסיפים את הירוקים חרדל וגרידת לימון ומבשלים, ערבוב עד הירוקים לנבול, על 3 עד 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם גבינה מגוררת טרי על גבי.