קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות

אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות
אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל חריף, נקניק הודו קל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות, נקניק ואורזו ממולאים פלפלים מתוקים, ו אורזו קלוי עם נקניק ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
באמצעות מלקחיים, מניחים את הפלפלים מעל להבת גז. לבשל, מפנה מדי פעם, עד העורות חרוכים מכל הצדדים, על 5 עד 6 דקות. (לחלופין, מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה ומטגנים במשך 5 עד 8 דקות, עד חרוך.)
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה בינונית. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לפלפלים קיטור למשך 20 דקות. תחת מים זורמים, לקלף את העור החרוך מן הפלפלים. תייבש את הפלפלים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר את הגבעול ואת הזרעים מן הפלפלים לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
בסיר בינוני, מביאים את ציר העוף, המים והמלח הכשר לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
בעוד הפסטה מתבשלת: במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את נקניק טורקיה ו לטגן עד מבושל דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
9
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10
מוסיפים את פלפלים, עגבניות, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים, ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
11
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ-1/2 כוס של נוזל הבישול, ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את תערובת הנקניקיות, 1 כף הפטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק היטב כדי לשלב את כל החומרים, הוספת שמורות בישול נוזלי, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה. למעלה עם סלטה ריקוטה ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
לשרת.