אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות
אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל חריף, נקניק הודו קל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות, נקניק ואורזו ממולאים פלפלים מתוקים, ו אורזו קלוי עם נקניק ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
באמצעות מלקחיים, מניחים את הפלפלים מעל להבת גז. לבשל, מפנה מדי פעם, עד העורות חרוכים מכל הצדדים, על 5 עד 6 דקות. (לחלופין, מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה ומטגנים במשך 5 עד 8 דקות, עד חרוך.)
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה בינונית. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לפלפלים קיטור למשך 20 דקות. תחת מים זורמים, לקלף את העור החרוך מן הפלפלים. תייבש את הפלפלים עם מגבות נייר.
הסר את הגבעול ואת הזרעים מן הפלפלים לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. תניח בצד.
בסיר בינוני, מביאים את ציר העוף, המים והמלח הכשר לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
בעוד הפסטה מתבשלת: במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את נקניק טורקיה ו לטגן עד מבושל דרך, כ 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את פלפלים, עגבניות, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים, ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ-1/2 כוס של נוזל הבישול, ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את תערובת הנקניקיות, 1 כף הפטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק היטב כדי לשלב את כל החומרים, הוספת שמורות בישול נוזלי, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה. למעלה עם סלטה ריקוטה ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרת.