אורזו עם פסטו ארטישוק ותירס בגריל
אורזו עם פסטו ארטישוק ותירס בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 863 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חצאי אגוז, מלח כשר, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו סלט תירס & Orzo קלוי עם כוסברה פסטו, סלמון פסטו בגריל-סלט אורזו, ו הליבוט בגריל ועגבניות עם פסטו אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
מברשת תירס עם שמן, באמצעות מברשת מאפה. גריל, פונה לעתים קרובות, עד התירס הוא רך, על 10 דקות. אפשר לתירס להתקרר מעט.
הסר את הגרעינים עם סכין גדולה ולהוסיף לקערה הגשה.
עבור פסטו: במעבד מזון, לשלב 2 ארטישוק כוסות, שמן, אגוזי מלך, אורגנו, פטרוזיליה, מיץ לימון, שום, גרידת לימון, מלח ופלפל. תערובת, גירוד למטה הצדדים של הקערה, לפי הצורך, עד התערובת עבה וחלק.
קוצצים את לבבות ארטישוק כוס 1 הנותרים לתוך חתיכות 3/4 אינץ ' ולהוסיף לקערה המגישה.
מוסיפים את הפסטו, העגבניות והפרמזן. לזרוק עד שכל החומרים מצופים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
הערה של קוק: כדי טוסט אגוזי מלך, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים את האגוזים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים עד קלוי קלוי, 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.