קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות79
מגזין

אורזו עם פסטו ארטישוק ותירס בגריל

אורזו עם פסטו ארטישוק ותירס בגריל
אורזו עם פסטו ארטישוק ותירס בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 863 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חצאי אגוז, מלח כשר, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו סלט תירס & Orzo קלוי עם כוסברה פסטו, סלמון פסטו בגריל-סלט אורזו, ו הליבוט בגריל ועגבניות עם פסטו אורזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
6
מברשת תירס עם שמן, באמצעות מברשת מאפה. גריל, פונה לעתים קרובות, עד התירס הוא רך, על 10 דקות. אפשר לתירס להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גרילגריל
7
הסר את הגרעינים עם סכין גדולה ולהוסיף לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
8
עבור פסטו: במעבד מזון, לשלב 2 ארטישוק כוסות, שמן, אגוזי מלך, אורגנו, פטרוזיליה, מיץ לימון, שום, גרידת לימון, מלח ופלפל. תערובת, גירוד למטה הצדדים של הקערה, לפי הצורך, עד התערובת עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
ארטישוקארטישוק
גרידת לימוןגרידת לימון
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
פסטופסטו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
קוצצים את לבבות ארטישוק כוס 1 הנותרים לתוך חתיכות 3/4 אינץ ' ולהוסיף לקערה המגישה.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים את הפסטו, העגבניות והפרמזן. לזרוק עד שכל החומרים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עגבנייהעגבנייה
פסטופסטו
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
12
הערה של קוק: כדי טוסט אגוזי מלך, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים את האגוזים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
אופים עד קלוי קלוי, 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור