קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

אוריאלט דה מונפלייה

אוריאלט דה מונפלייה
ייתכן שאורילטס דה מונפלייה הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 60 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לכם חמאה, גרידת תפוז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים יחד את הביצים, החלב, הרום והמלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הקמח בקערה של מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים במהירות נמוכה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז, ואת תערובת הביצה ולהמשיך להכות על מהירות נמוכה עד בשילוב טוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
להעביר את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש ביד במשך 3 דקות. טופס את הבצק לכדור, לגלגל קלות בקמח, ומניח בקערה. מכסים את הקערה במגבת מטבח ונותנים לבצק לנוח שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כאשר הבצק נח, קמח משטח שטוח גדול. באמצעות מערוך, לגלגל את נייר הבצק דק, קרוב ל 1/32 " עבה ככל האפשר. אם הבצק הופך אלסטי מדי לגלגל, להפוך אותו, ולתת itrest במשך כמה דקות לפני שתמשיך. ייתכן שיהיה עליך לחזור על תהליך הסיבוב אבל הבצק חייב להיות דק. אם זה עבה מדי העפרות יהפכו פחזניות כבדות ולא צ ' יפס אור כמו אוויר הם אמורים להיות. (אם הדלפק שלך אינו גדול מספיק, לחלק את הבצק לשניים לגלגל ב 2 קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 3 "x 4" מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
תנו למלבנים לנוח כמה דקות בזמן שאתם מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
יוצקים את השמן לסיר גדול (השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של המחבת כפי שהוא יכול לבעבע באופן דרמטי במהלך הטיגון). שים מדחום ממתקים במחבת ולחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 188°. כאשר השמן הוא370, להוסיף 2 או 3 עפרות למחבת. התאם את החום במהלך הטיגון כדי לשמור על טמפרטורת השמן קבועה. מטגנים כל oreillette עד החלק התחתון הוא זהב, על 30 שניות עד 1 דקה, ואז להעיף עם מלקחיים ומטגנים את הצד השני. כפי שהם נעשים, להעביר את עפרות נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
לנפות סוכר ' ממתקים בשפע על עפרות בזמן שהם עדיין חמים. חזור על התהליך עם שאר עפרות לא מבושלות. לאחר קבוצה אחת או שתיים, כפי שאתה הופך מיומן יותר, תוכל לטגן 5 או 6 oreillettes בכל פעם. עדיף לאכול את העפרות מיד, אבל ברגע שהמותק והקור, הן יכולות להיות מאוחסנות במשך 2 עד 3 ימים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב