אורנג'& ביסקוויטים עץ הל
אורנג'אנד הל ביסקוויטים עץ הוא hor d' oeuvre המשמש 25. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם דג סרט, קמח רגיל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דבש" קליפת עץ " ביסקוויטים, עוגיות עץ חג המולד של ינשוף מושלג, ו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן).
הוראות
לפצל את תרמילי הל ולהטות את הזרעים לתוך מרגמה, ואז לטחון לאבקה עם העלי. להטות את הקמח, קמח אורז ואבקת הל למעבד מזון. קוצצים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים למעבד המזון עם גרידה כתומה. דופק למרקם פירורי לחם עדין.
מוסיפים את הסוכר הדובדבן ומערבבים בקצרה, ואז מוסיפים את חלמון הביצה ומים קרים 1-2 כפית ודופק לבצק מוצק. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 15 דקות.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו 2 דפי אפייה עם קלף אפייה.
מגלגלים חצי מהבצק בכל פעם ומחסלים את סיבובי 8 ס " מ או ריבועים ומעבירים לסדינים האפייה. אספו את התוספות והתגלגלו שוב כדי להכין עוד ביסקוויטים. השתמש במקל קוקטייל כדי לעשות חור בכל ביסקוויט לתלייה על העץ. לחץ על חותמת גומי חגיגית על פני השטח של כל ביסקוויט. תרגע ל-30 דקות.
אופים עבור 8-10 דקות עד רק זהב פריך.
להעביר מתלה תיל ולהשאיר להתקרר.אבק כל ביסקוויט בנדיבות עם סוכר הדובדבן, ואז לצחצח את עודף מפני השטח, משאיר חותם לבן על כל ביסקוויט. לקשור עם סרט יפה או חוט ולתלות על העץ שלך.