קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

אורנג'ט שוקולד שקדים מריר

אורנג'ט שוקולד שקדים מריר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אמרטו, שוקולד, שקדים חתוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו כמהין שוקולד מריר, מתכון גלידת שוקולד מריר, ו קציצות טלה שוקולד מריר עם תרד מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים צמרות וישבנים את כל תפוז. ניקוד נותר לקלף לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2
הסר כל קליפה בארבע רצועות. שמור תפוזים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
חותך רצועות לאורך לפרוסות 1/4 אינץ'.
4
שים קליפות תפוזים בסיר בינוני ולהוסיף מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים מים. חזור על פעם או פעמיים נוספות. (קליפות Blanching מסיר חלק מהמרירות.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
שלב 4 כוסות סוכר 1 כוס מים בסיר גדול. להביא לרתיחה, ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים קליפות כתומות וממשיכים להתבשל עד קליפות הם מעט שקוף, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
8
מסננים קליפות וזורקים עם סוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
בואו קליפות יבש על מתלה חוט במשך 6 עד 8 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מחממים תנור ל 300ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מורחים שקדים חתוכים על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה וריחנית, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
העברת שקדים למעבד מזון ודופק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מעבירים שקדים טחונים לקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
חום, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16
הסר קערה מחום ומערבבים באמרטו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
טובלים כל קליפת תפוז בשוקולד ואז מתגלגלים בשקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
18
העברת קליפות מתלה תיל ולאפשר לעמוד עד שוקולד התקשח, 2 עד 3 שעות. אחסן אורנג ' ט במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה