אורנג'ט שוקולד שקדים מריר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אמרטו, שוקולד, שקדים חתוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו כמהין שוקולד מריר, מתכון גלידת שוקולד מריר, ו קציצות טלה שוקולד מריר עם תרד מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות וישבנים את כל תפוז. ניקוד נותר לקלף לרבעים.
הסר כל קליפה בארבע רצועות. שמור תפוזים לשימוש נוסף.
חותך רצועות לאורך לפרוסות 1/4 אינץ'.
שים קליפות תפוזים בסיר בינוני ולהוסיף מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
יוצקים מים. חזור על פעם או פעמיים נוספות. (קליפות Blanching מסיר חלק מהמרירות.)
שלב 4 כוסות סוכר 1 כוס מים בסיר גדול. להביא לרתיחה, ולבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים קליפות כתומות וממשיכים להתבשל עד קליפות הם מעט שקוף, 45 דקות.
מסננים קליפות וזורקים עם סוכר למעיל.
בואו קליפות יבש על מתלה חוט במשך 6 עד 8 שעות, או לילה.
מורחים שקדים חתוכים על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה וריחנית, 5 עד 7 דקות.
העברת שקדים למעבד מזון ודופק עד הקרקע גס.
מעבירים שקדים טחונים לקערה רדודה.
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים.
חום, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס.
הסר קערה מחום ומערבבים באמרטו.
טובלים כל קליפת תפוז בשוקולד ואז מתגלגלים בשקדים טחונים.
העברת קליפות מתלה תיל ולאפשר לעמוד עד שוקולד התקשח, 2 עד 3 שעות. אחסן אורנג ' ט במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים.