קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אורנג'- קרם פבלובס

אורנג'- קרם פבלובס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כתום שמנת Pavlovas. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוזים, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובס אדום וכתום, חמוציות ותפוז פבלובות, ו פבלובות בודדות עם גבינת שמנת קצפת ורוטב פטל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 200°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מקציפים לבנים, חומץ, ו 1/8 מלח כפית על מהירות בינונית-נמוכה עד משוחרר, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שלב 3/4 כוס סוכר קורנפלור, עם מיקסר פועל, לאט להוסיף קערה 1 כף בכל פעם. לאחר כל תערובת הסוכר נוספה, להמשיך לערבב עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
כף 6 מרנג על 1 אינץ ' בנפרד על גבי תבנית אפייה מוכנה, באמצעות החלק האחורי של הכף כדי להפוך מקצפת הזחה צריך להידמות קינים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים עד המשרד ויבש, על 1 1/2 שעות. כבו את התנור, פתחו את דלת התנור בכפית עץ, ואפשרו למרנג להתקרר בתנור כ-1 שעה. ניתן לאחסן מרנג במיכל אטום עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 3/8 כפית מלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מוסיפים 2 כפות גרידת תפוזים, גרידת לימון, מיץ תפוזים ומיץ לימון ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מסננים curd לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים חמאה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג להתקרר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
כדי ליצור מקטעים, לחתוך על 1/2 אינץ ' מן לתחתית של כתום. בעזרת סכין חדה, חותכים את העור ומוציאים את התפוז, משאירים את הבשר חשוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
חותכים בין הממברנות כדי לקבל קטעים.
14
חותכים כל קטע ל 3 או 4 חתיכות.
15
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מערבבים 1/3 של הקרם לתוך פודינג מקורר, ולאחר מכן, לקפל את הקרם הנותר, הנותרים 1 כף גרידה כתומה, וקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
כדי לשרת, מעל כל פבלובה עם קרם כתום פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא